poziv na sudjelovanje u istraživanju kolega s psihologije – VIRTUALNI TJEDAN

Drage studentice i studenti,

kolege s psihologije vas pozivaju na sudjelovanje u istraživanju. U nastavku slijedi njihov poziv, PAŽLJIVO pročitajte upute. Kolegice su napravile google tablicu na poveznici:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/178crqkUrsR_trVjxzNt3ZqVflYr6BrJLyZfxi6iH5-I/edit?usp=sharing

Kad pročitate njihove upute, provjerite ima li termina u google tablici, upišite se u tablicu, a zatim se prijavite u našoj aplikaciji za evidenciju eksperimenata https://fonet.ffzg.unizg.hr/eksperimenti/. S obzirom da kolege imaju ograničen broj termina, bitno je ako se prijavite da stvarno i sudjelujete.

slijedi poziv:

Dragi studenti,

pozivamo vas na sudjelovanje u istraživanju Virtualni tjedan. U istraživanju ćete igrati igru Virtualni tjedan u kojem trebate donositi odluke, rješavati probleme i pamtiti zadatke koje kasnije (tijekom hipotetskog, virtualnog dana) treba izvršiti.

Istraživanje traje oko 90 minuta. Provodi se online, računalno. Svi sudionici trebaju na svoja računala prethodno instalirati TeamViewer (https://www.teamviewer.com/en-us/download/windows/). Sudjelovanje u istraživanju će biti honorirano s 2 eksperimentalna sata.

Prijave na sudjelovanje se provode preko poveznice na kojoj birate i svoj termin (u jednom retku može biti 1 student):

https://docs.google.com/spreadsheets/d/178crqkUrsR_trVjxzNt3ZqVflYr6BrJLyZfxi6iH5-I/edit?usp=sharing

Istraživanje će se provoditi tijekom cijelog svibnja i lipnja. Termine ćemo svaki tjedan ažurirati stoga pratite tablicu na poveznici.

Lijep pozdrav,

Marina Martinčević

Odsjek za psihologiju