Poziv na sudjelovanje u istraživanju o responzivnosti za seksualne potrebe partnera u intimnoj vezi

Dragi studenti fonetike,

Možete se prijaviti za sudjelovanje u istraživanju kod kolega sa psihologije. Prijavite se za eksperiment putem nase aplikacije: https://fonet.ffzg.unizg.hr/eksperimenti/

Naziv eksperimenta je: Responzivnosti za seksualne potrebe partnera (ID: 101)

Poveznica za istraživanje važit će do 25.4.2021 pa se nastojtie do tada prijaviti i ispuniti anketu 

U nastavku slijedi poziv, poveznica i druge upute od kolega s psihologije…

Drage studentice i dragi studenti,

ako ste barem šest mjeseci u vezi i imate dobro razumijevanje engleskog jezika, pozivamo vas da sudjelujete u istraživanju o responzivnosti za seksualne potrebe partnera u intimnoj vezi.

Ovim istraživanjem ispitat će se povezanost vlastite i partnerove/ičine responzivnosti za seksualne potrebe i nekih individualnih karakteristika i karakteristika partnerskog odnosa. Istraživanje će se provoditi online i na engleskom jeziku, što znači da u istraživanju možete sudjelovati ako ste barem šest mjeseci u partnerskom odnosu i ako imate dobro razumijevanje engleskog jezika. Sudjelovati možete bez obzira na seksualnu orijentaciju, živite li s partnerom/icom ili ne te imate li djece ili ne.

Samo istraživanje traje oko 30 minuta, a ako ste studenti psihologije ili fonetike, za svoj trud bit ćete honorirani jednim eksperimentalnim satom. Po završetku ankete, prikazat će vam se link na drugu anketu na kojoj ćete moći zapisati svoje ime, prezime, e-mail adresu i studirate li psihologiju ili fonetiku kako bismo vas kontaktirale s informacijama o dobivanju eksperimentalnih sati. Vaši odgovori na te dvije ankete međusobno su nepovezani tako da vaše ime, prezime, e-mail adresu i smjer koji studirate nećemo moći povezati s vašim odgovorima u glavnoj anketi.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u istraživanju molimo da kliknete na link u nastavku: https://sotonpsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5vjougyEuXRP0FL

S eventualnim pitanjima, slobodno se javite na jmehulic@ffzg.hr

Srdačno vas pozdravljamo,

Jasmina Mehulić, Sveučilište u Zagrebu
Laura M. Vowels, Sveučilište u Southamptonu, Ujedinjeno Kraljevstvo
Carla A. Roos, Sveučilište u Groningenu, Nizozemska
Siobhan O’Dean, Sveučilište New South Wales, Australia
Maria Dolores Sanchez Hernandez, Sveučilište u Grenadi, Španjolska