Obavijest studentima fonetike o nastavi i ispitima zbog posljedica potresa krajem 2020. i početkom 2021.

Odsjek za fonetiku i predmetni nastavnici izići će ususret svim studentima koji su na bilo koji način pogođeni posljedicama potresa i pomoći im u izvršavanju redovitih obaveza. Pod studenti koji su pogođeni potresom smatramo SVE studente (ne samo one čiji su domovi materijalno oštećeni). Načini na koje ćemo pomoći su sljedeći:

  1. Studenti mogu biti oslobođeni obaveze pohađanja nastave u siječnju (neka se oni koji ne mogu dolaziti jave nastavnicima).
  2. Studentima koji ne mogu dolaziti na nastavu nastavnici će omogućiti dodatne individualne konzultacije kako bi im pomogli u usvajanju pojedinih ishoda učenja.
  3. Obaveze na kolegiju nastavnici će modificirati u dogovoru sa studentima, npr. produžiti rok za predaju seminarskog rada ili pisanje kolokvija.
  4. Predmetima koji imaju uvjetne kolegije iz prethodnog semestra produljit će se rok za upis u ljetnom semestru ili otvoriti mogućnost da studenti upišu i slušaju kolegij bez položenog uvjetnog kolegija (a uvjetni kolegij trebaju položiti prije kolegija koji upisuju uvjetno).
  5. Odsjek će na Fakultetsko Vijeće poslati prijedlog da se uvedu izvanredni rokovi barem jednom mjesečno tijekom ljetnog semestra.
  6. Studentima koji sada ne mogu odraditi većinu svojih obveza dopustiti da naknadno zamrznu ovu studijsku godinu.
  7. Za prijavu teme i mentora diplomskoga rada i dalje ostaje rok 1. 4. 2021. No, studenti koji ne mogli ispoštovati taj rok trebaju se javiti svom mentoru ili pročelnici do 15. ožujka, te ćemo po potrebi otvoriti naknadni rok.