Prelazak na “online” evidenciju eksperimenata

Dragi studenti!

Krećemo s prelaskom na online sustav evidencije sudjelovanja na eksperimentima. Studenti koji su pred završetkom diplomskog studija i imaju prikupljene sve potrebne sate, ako ne žele NE MORAJU sudjelovati u ovom procesu, samo nek čuvaju papir s potpisima dok ne diplomiraju. Svi drugi nek slijede ove upute.

  1. Prvo je potrebno registrirati se na stranici https://fonet.ffzg.unizg.hr/eksperimenti/registracija_student.php s vašim aii@eduhr podacima
  2. Zatim preuzmete: Tablica za unos starih eksperimenata i ispunite sa svim podacima. Tablicu spremite pod vašim imenom i prezimenom (Ivan_Horvat.xlsx)
  3. Mobitelom slikajte ili skenirajte vaš obrazac potvrde o sudjelovanju u istraživanjima, tako da se vidi da ste dobili potpis od profesora na kojem ste već elsperimentu sudjelovali. Sliku također spremite pod vašim imenom i prezimenom
  4. Tablicu i sliku pošaljite na jbicanic@ffzg.hr

Dio vas je sudjelovao na “online” eksperimentima (bilo ih je nekoliko na fonetici i na lingvistici). To mi zasebno napomenite u e-mail poruci u kojoj šaljete tablicu i sliku. Ako ste rješavali te online upitnike s neke druge email adrese, napomenite i tu adresu. Napominjemo da studenti koji studiraju lingvistiku i fonetiku ne dobivaju poptise za eksperimente koji su im nekakav uvijet na lingvistici.

To je za sad sve. Obavijestit ćemo vas kad vaši podaci budu unešeni u sustav evidencije, tako da možete provjeriti jel sve u redu.

Ako nešto nije jasno i imate pitanja javite se na jbicanic@ffzg.hr