Poziv na sudjelovanje u eksperimentu

Dragi studenti,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u online anketi “Opažanje objekata u hrvatskome jeziku”. Anketu provode kolegice sa lingvistike profesorice Vlasta Erdeljac i Martina Sekulić-Sović. Za sudjelovanje u anketi dobit ćete 2 eksperimentalna sata. Studenti koji osim fonetike studiraju i lingvistiku i već imaju obavezu riješiti upitnik ne dobivaju eksperimentalne sate.

Ako želite sudjelovati, prijavite se na slijedćoj poveznici:

https://bit.ly/30kx9NP

Podaci za prijavu neće se koristiti u samoj anketi, vaši odgovori ostat će anonimni. Anketa se sastoji od dva upitnika, a poveznicu za svaki ćete dobiti na Vašu e-mail adresu. Sliku primjera jednog od pitanja možete vidjeti na poveznici:

https://drive.google.com/file/d/1ikBS3IPldcI0RpLy6F11WdJPMINksYYd/view?usp=sharing

U svakom upitniku ukupno je 103 takvih pitanja. Za rješavanje jednog upitnika Vam je potrebno otprilike sat vremena, ali dobra strane je što upitnik ne morate riješiti sve odjednom. Kad osjetite da Vam je dosta, slobodno zatvorite preglednik i kad se odlučite za nastavak jednostavno kliknete na poveznicu u e-mail poruci i možete nastaviti dalje. Rok za rješavanje ankete je 3. 7. 2020. U bilo kojem trenu možete odustati od rješavanja upitnika, prijava Vas ne obavezuje na kompletiranje ankete.

Upitnik NEMOJTE rješavati preko mobitela, koristite osobno računalo.

VAŽNO: priznaje se sudjelovanje u anketi samo ako riješite oba upitnika.

Hvala svima koji se prijave, a svima, baš svima želimo odličan uspjeh na ispitnim rokovima

Sretno!

 Jordan Bićanić