Obavijest – prijava diplomskoga rad

Rok za prijavu diplomskih radova na Studiju fonetike je 1. travnja 2020. godine. Molimo studente da pročitaju Upute za prijavu diplomskog rada (na web stranici Odsjeka). Obrazac za prijavu diplomskog rada potrebno je ispuniti elektronički, otisnuti, dati na potpis mentoru (i komentoru kod jedinstvenih diplomskih radova ili samo ako smatraju da je potrebno i komentora unutar Odsjeka) te potpisan dostaviti u tajništvo Odsjeka. Elektroničku verziju obrasca potrebno je poslati na elektroničku poštu fonetika@ffzg.hr.

Teme za diplomski rad koje, u suglasnosti s mentorom, studenti pošalju u obrascu do petka 6. 3. u 12.00 sati (elektroničku verziju), a do ponedjeljka 6.3. u 11 sati (potpisani dokument u tajništvo Odsjeka) bit će razmotrene na sjednici Vijeća odsjeka 6. 3. 2020.  Studenti koji su već predali molbu za odobrenje diplomskoga rada (na starom formularu ili formularu s drugog odsjeka za interdisciplinarni rad) neka samo u dogovoru s mentorom dodaju ako nešto nedostaje na posebnom papiru, npr. kratak sinopsis ili podatak o tome hoće li rad biti metodički.

Sve ostale teme treba dogovoriti s mentorom najkasnije do 15.3.2020., a ispunjeni obrazac poslati najkasnije do 1. travnja 2020. Te teme bit će razmotrene na sjednici Vijeća odsjeka 6. travanja 2020.