Poziv na eksperiment na Odsjeku za psihologiju

Drage studentice i studenti,

pozivamo vas na sudjelovanje u istraživanju o čitanju koje se odvija u sklopu projekta “E-rudito: Napredni online obrazovni sustav za pametnu specijalizaciju i poslove budućnosti”.

Istraživanje se sastoji od tri vremenski odvojena dijela. U prvom dijelu, zadatak sudionika je čitati tekstove na računalu. Preostala dva dijela sastoje se od rješavanja zadataka pažnje i pamćenja na računalu. Svaki dio istraživanja traje oko sat vremena.

Sva tri dijela odvijat će se u Malom praktikumu na Odsjeku za psihologiju (C-325). Za sudjelovanje u sva tri dijela možete dobiti 3 eksperimentalna sata.

Drugi i treći dio istraživanja odvijat će se tijekom veljače i ožujka. Obavijest o terminima za druga dva dijela bit će poslana naknadno.

[Prijave]

Kako biste se prijavili za sudjelovanje, otvorite tablicu koja se nalazi ovdje – https://tinyurl.com/erudito0219-termini – te potražite neki slobodan termin. Slobodni termini obojeni su zeleno, a zauzeti crveno. U svaki termin može se upisati do šest sudionika. Kad god se netko prijavi u jedan od dostupnih termina, polje vezano uz taj termin promijenit će boju iz zelene u crvenu.

Nakon što ste pronašli termin koji vam odgovara, unesite svoje osobne podatke te željeni termin u formular koji se nalazi ovdje –
https://tinyurl.com/erudito0219-prijave.

[Napomene vezane uz formular]

Ako vam je vrijeme termina prikazano u 12-osatnom formatu (AM/PM) – podne je 12 PM.

Molimo vas da pažljivo unosite datum i vrijeme odabranog termina. Ako unesete datum ili vrijeme koji nisu važeći, dobit ćete mail s upozorenjem o nevažećem unosu. Ako odaberete ispravan termin, dobit ćete mail s potvrdom odabira. Za bilo kakve primjedbe ili pitanja možete se obratiti na dvlasice@ffzg.hr ili mpavlic2@ffzg.hr.

Pozdrav,
Denis Vlašiček, asist.