Arhiva kategorije: Obavijesti

Obavijest o rasporedu na Odsjeku za fonetiku

Upozoravamo studente svih godina fonetike da raspored objavljen 14. rujna na fakultetskoj web stranici nije vjerodostojan. Radi se o rasporedu FFZG-a koji nije uzeo u obzir epidemiološke mjere niti opći plan nastave za nadolazeću akademsku godinu.
Molimo studente da pričekaju obavijesti o rasporedu koje će biti objavljene na stranicama Odsjeka za fonetiku zajedno sa svim ostalim uputama o odvijanju nastave.

Iz Odsjeka

Ispit iz kolegija Opća fonetika

Svi studenti koji su prijavili rok iz Opće fonetike 23.9. imaju mogućnost polagati ispit u dva ponuđena termina, jedan je u ponedjeljak 21.9. 2020. u 12.00 sati, a drugi je 23.9. u 12 sati.
Opća fonetika polaže se uz poštivanje svih epidemioloških mjera uživo u učionici B 320, prvo pismeni, a zatim usmeni dio ispita.
Studenti se za dolazak na ispit iz Opće fonetike trebaju, osim kroz isvu najaviti i e-mailom na epletikos@ffzg.hr

Obavijest za studente u vezi kolegija prof. dr. sc. Nikolaja Lazića

Za kolegije Govorna tehnologija (šifra 35851), Računalna analiza i sinteza govora (šifra 124280) i Psihoakustika – seminar (šifra 124279) prof. dr. sc. Nikolaj Lazić daje dodatne mogućnosti izlaska na ispit iz kolegija Govorna tehnologija te konzultacija na ostalim kolegijima u ljetnom ispitnom roku, nakon što rok formalno završava, u sljedećim terminima: 13., 14., 15., 16., 17, 20, 21, 22, 23. i 24. srpnja te 17., 18., 19., 20., 21., 24., 25., 26., 27. i 28. kolovoza s početkom u 12.00 sati putem Omege. Svi ispiti položeni u navedenim datumima prijavljuju se i vode pod ljetni ispitni rok za koji studenti prijavljuju datum 9.7.2020. Studenti se za ove termine (ispit ili konzultacije za seminare) trebaju s naznakom kolegija i datuma (u naslov maila napisati naziv kolegija i datum) prijaviti najkasnije 48 sati prije termina koji prijavljuju na način da pošalju mail voditelju kolegija i tajnici Odsjeka (nlazic@ffzg.hr i mzivko@ffzg.hr), a odjaviti se mogu najkasnije 24 sata prije termina. U slučaju da se za isti dan prijavi više studenata s različitim predmetima, prof. Lazić će sa svakim pojedinim studentom dogovoriti u koje vrijeme između 12 sati i 18 sati će imati konzultacije.

Pročelnica Odsjeka za fonetiku

Poziv na sudjelovanje u eksperimentu

Dragi studenti,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u online anketi “Opažanje objekata u hrvatskome jeziku”. Anketu provode kolegice sa lingvistike profesorice Vlasta Erdeljac i Martina Sekulić-Sović. Za sudjelovanje u anketi dobit ćete 2 eksperimentalna sata. Studenti koji osim fonetike studiraju i lingvistiku i već imaju obavezu riješiti upitnik ne dobivaju eksperimentalne sate.

Ako želite sudjelovati, prijavite se na slijedćoj poveznici:

https://bit.ly/30kx9NP

Podaci za prijavu neće se koristiti u samoj anketi, vaši odgovori ostat će anonimni. Anketa se sastoji od dva upitnika, a poveznicu za svaki ćete dobiti na Vašu e-mail adresu. Sliku primjera jednog od pitanja možete vidjeti na poveznici:

https://drive.google.com/file/d/1ikBS3IPldcI0RpLy6F11WdJPMINksYYd/view?usp=sharing

U svakom upitniku ukupno je 103 takvih pitanja. Za rješavanje jednog upitnika Vam je potrebno otprilike sat vremena, ali dobra strane je što upitnik ne morate riješiti sve odjednom. Kad osjetite da Vam je dosta, slobodno zatvorite preglednik i kad se odlučite za nastavak jednostavno kliknete na poveznicu u e-mail poruci i možete nastaviti dalje. Rok za rješavanje ankete je 3. 7. 2020. U bilo kojem trenu možete odustati od rješavanja upitnika, prijava Vas ne obavezuje na kompletiranje ankete.

Upitnik NEMOJTE rješavati preko mobitela, koristite osobno računalo.

VAŽNO: priznaje se sudjelovanje u anketi samo ako riješite oba upitnika.

Hvala svima koji se prijave, a svima, baš svima želimo odličan uspjeh na ispitnim rokovima

Sretno!

 Jordan Bićanić