Arhiva kategorije: Obavijesti

Poziv na sudjelovanje u eksperimentu

Dragi studenti,

Pozivamo Vas na sudjelovanje u online anketi “Opažanje objekata u hrvatskome jeziku”. Anketu provode kolegice sa lingvistike profesorice Vlasta Erdeljac i Martina Sekulić-Sović. Za sudjelovanje u anketi dobit ćete 2 eksperimentalna sata. Studenti koji osim fonetike studiraju i lingvistiku i već imaju obavezu riješiti upitnik ne dobivaju eksperimentalne sate.

Ako želite sudjelovati, prijavite se na slijedćoj poveznici:

https://bit.ly/30kx9NP

Podaci za prijavu neće se koristiti u samoj anketi, vaši odgovori ostat će anonimni. Anketa se sastoji od dva upitnika, a poveznicu za svaki ćete dobiti na Vašu e-mail adresu. Sliku primjera jednog od pitanja možete vidjeti na poveznici:

https://drive.google.com/file/d/1ikBS3IPldcI0RpLy6F11WdJPMINksYYd/view?usp=sharing

U svakom upitniku ukupno je 103 takvih pitanja. Za rješavanje jednog upitnika Vam je potrebno otprilike sat vremena, ali dobra strane je što upitnik ne morate riješiti sve odjednom. Kad osjetite da Vam je dosta, slobodno zatvorite preglednik i kad se odlučite za nastavak jednostavno kliknete na poveznicu u e-mail poruci i možete nastaviti dalje. Rok za rješavanje ankete je 3. 7. 2020. U bilo kojem trenu možete odustati od rješavanja upitnika, prijava Vas ne obavezuje na kompletiranje ankete.

Upitnik NEMOJTE rješavati preko mobitela, koristite osobno računalo.

VAŽNO: priznaje se sudjelovanje u anketi samo ako riješite oba upitnika.

Hvala svima koji se prijave, a svima, baš svima želimo odličan uspjeh na ispitnim rokovima

Sretno!

 Jordan Bićanić

Elektronička prijava diplomskih radova na fonetici

Rok za prijavu tema diplomskih radova produljen je do 1. 5. 2020. Molimo studente da se, ako još nisu, jave mentorima najkasnije do 15 .4. s prijedlogom i kratkim opisom teme kako bi doradili temu i do 1. 5. 2020. je poslali je na Odsjek.

Prijavu studenti šalju samo elektronički, u obrascu u wordu. Umjesto potpisivanjem, mentori će svoju suglasnot potvrditi mailom. Studenti obrazac za prijavu istodobno trebaju poslati u tajništvo, pročelniku i mentoru/komentorima, tj. na tri adrese: fonetika@ffzg.hr, epletikos@ffzg.hr i mail svog mentora. Mentor svoju suglasnot javlja na sve tri adrese (reply all), dovoljno je s rečenicom: Suglasan sam mentorirati predloženu temu. Mail suglasnosti vrijedi umjesto potpisa.

Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2019./2020.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za ak. god. 2019./2020. Pravo natjecanja imaju svi studenti preddiplomskih, diplomskih te integriranih preddiplomskih i diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti su dužni do četvrtka 30. travnja 2020. do 16 sati prijaviti rad na mrežnim stranicama Sveučilišta, a ispis cijelog prijavljenog rada (uključujući i potpisano obrazloženje mentora) u dva (2) primjerka dostaviti Povjerenstvu za Rektorovu nagradu Filozofskog fakulteta putem Urudžbenog ureda Fakulteta (D-01) i na e-mail adresu: rektorova@ffzg.hr.

Mentori svoje mišljenje o prijavljenom radu (najkasnije do četvrtka 30. travnja 2020. do 16 sati) unose u obrazac korištenjem šifre rada koju im nakon prijave rada dostavlja student.

Studenti mogu pristupiti aplikaciji na mrežnim stranicama Sveučilišta svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom (ako studenti ne znaju korisničko ime ili lozinku, za pomoć se mogu obratiti administratoru korisničkih računa).

Molimo studente da nakon on-line prijave obavezno provjere status prijave u aplikaciji (pod „Pregled prijava“).

Prijedloge za nagrade u kategorijama e) i f) (uključujući sažetke te obrazloženje mentora) potrebno je do srijede 29. travnja poslati na adresu rektorova@ffzg.hr kako bi radovi pravovremeno bili prijavljeni na stranicama Sveučilišta (popis podataka potrebnih za on-line prijavu dostupan je na stranici Fakulteta).

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u srijedu 1. srpnja 2020.

Više informacija o natječaju dostupno je na stranicama Sveučilišta u Zagrebu.

Prilozi i poveznice:

Upute za on-line prijavu